19. maaliskuuta 2016

Heinäsirkkoja ja Helsinkiä

Moi! Täällä on siis kaks parikymppistä ämmää jotka ajatteli alkaa pitää yhteistä blogia. Sara, 24, Espoosta Helsinkiin muuttanut matematiikan ja fysiikan aineopettajaksi opiskeleva. Taru, 25, Seinäjoelta Helsinkiin muuttanut ravintola-alan työntekijä. Miten me tavattiin? About puoli vuotta sitten yks mimmi postas Kallio kierrättää-ryhmään: Annetaan ystävyys. Postaus alkoi elämään omaa elämää joten perustettiin Uusia ystäviä-ryhmä. Molemmat vissiin oltiin vähän yksinäisiä erakkoja koska joinittiin sinne samantien. :D Satuttiin eksymään samaan Trivial Pursuit-peli-iltaan Kallion Säveleen. Siitä alkoi vuosisadan rakkaustarina (eiku?) ja meistä tuli bestiksiä! Yay! Long story short, tullaan toimeen hyvin yhteisten mielenkiinnonkohteiden ansiosta. Videopelit, ruoka, hyvät bisset (Saran mielestä erityisesti IPAt, Tarun juttu on vaaleat lagerit ja vehnäoluet), punaviinit (Saralla Etelä-Afrikka, Tarulla italialaiset), matkustelu lähelle ja kaukomaihin, kuteet ja kynsilakat.

Yhteisten mielenkiintojen merkeissä vietettiinkin erityiskiva lauantai Streat Helsinki EATS-tapahtumassa. Otettiin se vähän piknik-meiningillä, eli käytiin Alkon kautta hakemassa pari pulloa punkkua. Sää oli maaliskuisen kalsea, aurinko pilkahteli aina välillä mutta lumisateelta ei vältytty.   

 Streatsit olivat paljon pienemmät kuin viime vuonna, tällä kertaa Senaatintori oli tyhjillään ja ruokateltat ja -rekat olivat keskittyneet enemmän Havis Amandan läheisyyteen. Tänä vuonna tapahtuma oli vain yksipäiväinen. Meistä tämänkaltaisia tapahtumia saisi olla rutkasti enemmän. Koska hei, hyvä ruoka+hyvä seura = bueno!


Uskaltauduttiin syömään heinäsirkkoja! Me syötiin yhteensä kokonaiset kolme (! :D), ja meidän äijävahvistus Samu-sirkka hotki kaikki loput kaiffarit. Maku oli hyvin mieto, kunhan niitä vaan uskalsi suuhun heittää.. Suutuntuma pelotti, etenkin jalat ja tuntosarvet näytti vähän liian eksoottisilta.. Mut eiköhän kaikkeen tottuis jos useammin söis.


Samasta kojusta kuin sirkat; tonkatsu-possu ja nordic kimchi!


Höyrytettyä lohta ja sitruunaruohoa banaaninlehdellä.


Ihan överi friteerattu slider Monterrey-jack-juustolla!


Omnomnom




Aurinkoa ja kuoharia Senaatintorin portailla!


Samun vinkkaama kyykkis-punkku yllätti hinta-laatusuhteellaan! Kivat seitinohuet iltapäivähutikat saatiin aikaiseksi. Näitä lisää! <3 Kesä tule jo!

Päivän yhteinen mielipide on että korianteri on hyvää ja se sopii kaikkeen.

Kiitos nam, Sara ja Taru xoxoxo

Päivän biisi: paardit ovat parhaat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti